5 gamla godingar!

(OBS! bilderna kommer ifrån Google, la bara ihop dom till en i Photoshop.)



Filmen: Mean Girls
 Så grymt kul och rätt kaxgi film! Rätt bra handling där med att man inte ska bli för plastig och bitchig och glömma sina riktiga vänner.

Godiset: Djungelvrål
 Så extremt goda! Salt latkris i form av apor. Jag brukade äte en ruta Marabou choklad samtidigt som jag stoppade in typ fem sådana apor i käften x)

Glassen: Maxs Skattkista
 Har ingen aning om vad glassen hette. Den säljs i alla fall inte längre. Det var jordgubbs- och vaniljglass i en blå plast skattkista. Sen var det alltid någon liten ''överasknig'' i bottnen på kistan under ett litet lock. Den kommer jag verkligen ihåg!

Musik: P!nk - Get This party Started
 
Jaaa, denna låten kommer jag ihåg! Haha, lite svängig sådär ;) På den tiden (2001) tyckte man att Pink var den kaxigaste och coolaste (h) haha  :)   Visst, hon är fortfarande kaxig och cool, men nu har ,musik smaken ändrats.

 Bild:
 Väljer en bild jag tog när jag var i vår stuga i Mariestad!


1116 mail?



hmm..jaa såg här såg det ut när jag loggade in på min gamla msn xD
det mesta är facebook uppdateringar.

raggmunkar + mjölk = Lisah Math :)

 shuuueee, sitter här och väntar på David :)  han är väl här om ca 20 minuter :) 
 Har stekt raggisas :)  mycket goda med mjölk och ligonsylt:) (y'   
blev ingen skola för mig idag.
aja, PUSSHEJJ! :*


DENNA ÄR FRÅN GOOGLE! :

LIFEHOUSE

BIG LOVE TO THEIR MUSIC!

helgen,

shuue, helgen har varit mkt bra :) fredagen blev det bara till att slappa. sen på lördagen in till kalmar . gick på stan med david :) sen sprang vi på Molly & Linn så vi gick med dom och kollade runt :) jag köpte en kjol och ett par skor (;  sen gick vi till Donken och svullade! :) efter det tog jag och david bussen hem till miiiiggg :)  massa mys på det!
Vi kollade film oså. trevlans! han åkte vid 3 idah ungefär. vi har 3 månader idag! (:
sen för´inte alls länge sen cyklade jag ner till Willys och köpte chips (;
Imon blir dt skola, sen stan med älsky :)
lekte lite i photoshop :)


.



Ipoden;
1.In Flames- Alias
2.Three Days Grace- Lost In You
3.Kiss- Heaven's On Fire

Spotify;
1.Thunderstone- Another Time
2.Fergie- Baraccuda
3.KoRn- Freak On A Leash


tisdagskväll 18:22

shuuue,  helgen var mycket bra och trevlig! :)  först på fredagen var det egetligen lan hos Linus , men jag var med Amanda och Ida som jag inte sett på jätte länge! :o  mycket najs var det iaf att träffa dom igen! Vi Kollade på en massa filmer som Dukes of Hazzard  och Ice Age 2 xD hahaha!  sen käkade vi pizza,chips,godis och pratade ofc:) sen det klassiska ; kostspel! XD  haha :)  mycket kul med de tjejerna har man alltid!
Lördagen var lugn, hände inte så mycket alls. Lite skönt det. På söndagen kom lilla söta David! :)  pusspådet!:*  hah :)
Igår var det exakt ett år sedan jag började på Falkenbergsskolan i 8D, bara ett halv år kvar nu sen blir det gymnasiet!  Har tänkt livsmedel i Växjö eller Hotell o resturang på öland:) vi får se.  Var med David igår med :) massa najs på det (y)  finns ingen som honom, finns ingen som får blodet i ådrorna att rinna (a) haha :)
Nu ska jag iaf fixa SO:n .  Vill göra frågorna om ''Samhällets pengar'' klart. Och sen måste jag läsa lite. Molly och jag ska göra en bokrescention på ''Öppet hav''.  Men jag kommer inte hinna läsa ut den riktigt, och Molly snabbläsar'N hon är så är juhe hon redan klar för länge sedan och skrivit en rescention som vi redovisar. Visst, jag är juhe i mitten av boken den har bara 200 sidor. Men har lite annat i tankarna nu med..
Aja, PUSSHEJS! :*

torsdag 18:45

shuuee, har varit sjuk idag. Har haft en jävla huvudvärk. Har bara suttit och kollat upp photoshop och lyssnat på en massa bra musik ofc! :) Lägger upp min senast gjorda bild i slutet av inlägget.
Imon är det elevens val. Fanns bara vinter saker att välja mella den här gången för att snön är antagligen borta snart. Jag valde vintervandring, känner inte för att åka skridskor eller åka i någon skidbacke.
Så det blir promenixx för mig, Molly och Annie! :] Trevligt. PUSSHEJS! :*


torsdag hiss & diss.



Bruna ögon.
 
Är hur fint som helst! Karaktärikst, vackert och elegant! Skulle gärna vilja skaffa bruna linser utan styrka. Kanske man ska göra? Det brukar passa till blont hår.

 
Huvudvärk.
Är hur jävla hemskt som helst! Varför finns det ens? Det är enormt onödigt och det sabber en massa saker totalt!

.


Ipoden:
1.In flames- Come Clarity
2.Jesse McCartney- Beautiful Soul 
3.John Mayer- Free Falling

Spotify:
1.Mange Schmit- Gömma Mig
2.Hilary Duff- Someone's Watching Over Me
3.Lindsay Lohan- Confessions of a broken heart


MITT PHOTOSHOP FUNKAR!

shuue :D har laddat ner photoshop igen ;D här kmr min senaste bild med photoshop verk :D



brunett.

jag vill verkligen färga håret brunt.  har fixxat photoshop igen så gjorde en till brunett bild;

10:37 i skolan...

shuuuee, är i skolan. ''kul'  haha :) vi ska snart käka . fickgratäng typ med ris. sjukt elakt att dom tagit bort citronpepparn -.- Olivia står här och synar mitt skrivade NOGA! XD haha så jag INTE stavar fel! :)
PUSSHEJJS!:*

.




Ipoden:
1.Rise Against - Savior
2.The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardien Angel
3.Leona Lewis - Whatever It Takes


Spotifty:
1.Julia - Perfect
2.Three Days Grace - I Hate Everything About You (Acoustic)
3.Skillet - Your's To Hold


19:42 tisdagskväll..

shuue, sitter här och har ont i huvet som vanligt.. -.-   ska tydligen redovisa en bok med Molly nästa vecka, kul (y)  är på sida 5 typ :q  så det blir till att tröstkäka lite choklad lyssa på Ipoden och g33k4 sönder boken.. PUSS! :*



06.31 måndasgs morgon

shuuuee, sitter här och bostar tänderna just nu.  Ska snart pallra mig ner till bussen för att åka in till Kalmar och gå i skolan! kul...  sen efeter det blir det till att vara med David:)  pusspådet!
aja, nu kan jag inte sitta här längre skulle bara slänga in ett snabb inlägg! puss & CIAO! :*

nattinatti..

Ska upp vid klockan 6 imon. Bussen går vid typ 10 över 7... Kommer inte komma upp eller ngt... Aja, dt får bli så då. Pratar med david nu. Trevligt! :) 
Aja, NATTINATTI! :* 

music - the sweetest sound of life



Precis! Musik tips ifrån min Ipod och Spotify!

Ipoden;
1. Nightwish - End of all hope
2. Julia - Beautiful
3. In Flames - Only for the weak

Spotify;
1. Europe - Nwe love in town
2. Marilyn Manson - Sweet dreams (are made of this)
3. H.I.M - Vampire heart


music - the sweetest sound of life!

söndags hiss & diss



Cheap Monday.
Snygga, fräsha, bra fit! Billg märkesklädsel med ett stort urval!
 Cheap Monday jeansen får lätt en stor tummen upp!







Fjortis sminkningen.
hmm.. Obegränsat med brunkräm, lite överallt på kroppen? Krittvita läppar, (okej, hudfärgade läppar är väldigt fint, men herregud det finns en gräns?!) Jätte brun i ansiktet, jätte vit på halsen? Sen när blev det mordernt att man skulle se ut son en zebra?


kvälls mys ; söndag 10 januari

shueebre, nudelkycklingen blev bra (y' mkt lätt att göra men  den smakade inte så värst mkt ;P menmen (:  sitter och pratar med david :) haha mkt underhållade xD hahah...  käkat två stycken chokladglassar i strut nu (a'  äsh vafan, det är juhe chokladglass då måste man svulla :D sitter här och lyssnar på EdGuy (y)finfin musik det.
 nu ska jag iväg och duuscha, hörs sen! PUSS! :*

v.1 2010

shuebre, har inte haft så mkt tid att blogg . lr rättare sagt jag har inte orkat! :q  aja nu ska dt bli bättre. jag ahr slutat att spela i band, jag har verkligen inte tid. 
Min älsklings kamera är juhe total borta så ska köpa en ny. Har missat sjukt mkt vinter bilder i år :( . ska köpa en System kamera .  på avbetalnig. visst den kommer kosta dubbelt så mycket som den egentligen ska göra på avbetalning menmen,  så får det bli. klarar mig inte länge utan en kamera!!=/  Tror det kan bli en Nikon D5000.  känner att den skulle passa mig till smaken(: beror juhe åxå lite på hur snål man är med. fast i månads kostnad är dt inte så farligt egentligen. så då känner jag att jag  inte behöver vara så snål xD som jag annars kan vara när jag känner för dt (a'  en system kamera är nog väldigt svår att tappa bort med , passar mej utmärkt! har lovat Söta Äppel Molly en bättre uppdatering, det får väl bli mitt nyårslöfte nu då (x  
menmen ,jag kan juhe berätta vad jag har gjort i min extremt ointressanta vecka 1 år 2010;

-Måndag: zzZzzZzzZzzz    geekat data & musik
-Tisadag: zzZzzZzzZzzz    geekat data & musik
-Onsdag: zzZzzZzzZzzz    geekat data & musik
-Torsdag: Käkade pizza på Viktoria med saknade Amanda! vi kollade också på Torkel I knipa XD haha värsta störda humorn XD  sjuk gó film btw!;)  sen snackade vi om en massa minnnen och vad som hade hänt nytt och så!:)   mktmktmtk trevligt!
-Fredag: Först; zzZzzZzzZzzz till typ kvart i 5. haha... sen kom älsklings david vid 6 :) vi kollade klassikern Pirates of the Caribbean. haha.  mysigt värre :)  sen typ mitt i natten käkade vi mackor och snackade lite :) sen kollade vi på Big Moma's House 2 hah xp sen var dt segt att hålla sig vaken.
-Lördag: somnade gott!:)  sen vaknade man vid typ 1 lr ngt sånt. sen  vid typ 4 lr ngt så käkade vi tacoköttfärs med pasta o massa ketchup (y) haha :) sen åkte david hem och jag satte mig och geekade datorn. xp

-Söndag, idag; vaknade runt halv 11. bra det faktisk efter att legat och pratat med david i telefon tills typ 4.
har verkligen total vänt på dygnet . inte  bra inte bra... imon börjar skolan igen.  får väl försöka vända tbx på dygnet. ska lägga mig tidigt så vi får se hur det blir.. ska juhe upp vid 6 -.- bussen går juhe 07.07
aja iaf ;p   idag har jag stekt Raggmunkar ( ? )  japp tror det eller ej,  det gick mktmtkmtk bra faktiskt (a'
 ska gör Asiatisk nudelkyckling  så fort Mamma & Pappa kommit tbx ifrån Coop (y' synd att min kamera är borta!(finns säkert bild på det på googel, men kollade där och det var ingen av dem som var i den boken jag har såå dt är whatever xp) jag fick nämligen en kokbok av mamma i julklapp ?  haha.  hon sa att hon trodde at jag snart skulle flytta hemifrån snart x)  lite sant faktiskt ;)

Nu kom dom så nu ska jag väl kila iväg och fixxa käk. skriver sen(:  PUSS!

bjuder på ngn random bild(;



RSS 2.0