<3AIK

http://www.youtube.com/watch?v=GrpMVEriyew&feature=related

Drömmar av guld -A!
Drömmar av guld -I!
Drömmar av guld
-K!
Det e drömmen om
AIK


fredag ' 20

shuue, sitter här och ar ty nyss kommit hem ifrån kalmar. lyssnar på Ebba Grön - 800 grader (y'
 i onsdags kollade man på linus,matilda,john,david och en massa andra när dem spelad på monokrom :) najs vare! ((:  igår var dt SO-prov, tror dt gick rätt bra (:  kändes så iaf efter och under provets gång. igår var det repning, idag med. idag fick vi åxå sprutan mot svininfluensa. känner faktiskt inte ngnting av den :p
kanske poker kväll med kim o några :)  dt får vi se sen. menmen, här är en bild från förra fotningen:)  pöss

tisdag '17

shuuueee, sitter här och lyssnar på per gessle och robbie williams?! :s  aja, i höst kylan duger deras musik bra! :) idag var det gymmnasie öppna hus, lr vad det nu heter.  var inte där, men ni som vet ngt om dt , please tell me a little bit about it! :) sovit och pluggat hela dagen.  SO-prov på torsdag om Första Världskriget och Ryska Revolutionen.
imon är dt elevens val, hemkunskap på förmiddagen ( inte frivilligt, :s), måste göra ngn kyckligrätt som jag missat och sen antagligen ett läxförhör om ngn konsumet grej (;   sen på eftermiddagen bild det till att ha musik, kulkul :)
sen på kvällen ska man till monokron klockan 18.00 och kollar när banadet spelar. kommer inte vara med och spela då, men en annan gång maybe :)  men linus,john,david o matilda kommer vara med:) 
men nu vätar mer pluuuggg :( som tex. oskriven teknik uppsatts ifrån 8:an och mer plugg inför provet. och ske kolla upp lite om ett svenska repotage. ska skriva om svälten under första världs kriget tror jag. 
bjuder på lite bilder från söndagens kort fotning iaf! :)
pöss!



måndag '16

shhuueee,   sitter hos john med linus& david:)  dom spelar guitar hero lr rock band lr ngt sånt x) och själv sitter man här och skriver och checkar runt . haha hans tangentbord är helt fuckat ;o sjukt jobbigt.
menmen, så kan dt vara :) ska glo när dom spelar nuuuuuuuee:)
pöss

lördag ' 14

 shhuueee igen [=    har  nyss lämnat söta david vid bussen.  vi kollade på Wrong Turn 3 , Morden i Midsummer- strypar skogen. haha och sen  sist men inte minst så kollade vi på klassiker eva & adam 4 födelsedagar och ett fiasko x) haha massar pussar & mys på det :) och btw, hur många killar sjunger och spelar Free Fallin' i telefon ? (a)  inte många vad jag vet :) <3
nu sitter jag här själv, lyssnar på musik och äter sourcream and onion chips med taco dip :)
 pöss<3

 

lördag ' 14

shue, sitter här  och lyssnr på musik,  tummen upp på dt (y'  måste tacka Kajsa med för en mktmkt snygg design! :) thxx! 
sen kommer david vid 3 ungefär,  skojskoj :)  kolla film  som vanligt antagligen :q
ännu en riktigt bra cover av scott på youtube (de som inte lyssnat in honom borde göra det, ni vet inte vad ni går miste om annars!)
; http://www.youtube.com/user/scottmc127#p/u/16/vsUmfjTXrRQ
; http://www.youtube.com/user/scottmc127#p/u/24/gNKvwHnbqzI
  men nu blir dt väl till att dunka mer musik, vänta och fixxa sig! :)
  bjuder på en bild ifrån vintas! :) 

   

fredag ' 11

shue, varit sjuk sen i onsdags. ont i halsen och huvudet. sitter och kollar runt lite på youtube, där kan man hitta saker! :) exemplevis; http://www.youtube.com/watch?v=AHXPLX0Vm7g&feature=related 
 lite till ålders är han men ändås väldigt bra! :) sitter och snackar med david nu för tillfället, han är lite småtaskig ;o  ska ut till pappa snart och fota lite :)  
här är lite bilder från förra helgens fotning :) ; 
 









RSS 2.0